Nepečený cheesecake
	        Čučoriedkový cheesecake s lesným ovocím
	        Autor receptu: potravinarskavyrobaliana
	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	12 porcií  | 
				  	  
				  	60 minút príprava  | 
Postup
- Sušienkový základ: Podrvíme sušienky a zmiešame ich s roztopeným maslom a mliekom. Natlačíme na dno tortovej formy vystlanej papierom na pečenie a necháme v chladničke.
 - Plnka: Šľahačkové potešenie, stabilizátor - stužovač šľahačky čučoriedka vyšľaháme v mlieku, postupne pridáme tvaroh, cukor, napučanú roztopenú želatínu v mlieku. Do plnky môžeme pridať 2 PL lesného ovocia v želé. Plnku nalejeme na sušienkový základ a opäť dáme do chladničky. 
 - Poleva: Stabilizátor - stužovač šľahačky čučoriedka rozmiešame v 40 ml vody. Čokoládu a smotanu zahrejeme do roztopenia čokolády. Ihneď vlejeme rozmiešaný stužovač vo vode, rozmiešame a precedíme cez sitko. Vylejeme na stuhnutý cheesecake a necháme v chlade najlepšie do nasledujúceho dňa. Ozdobíme šľahačkou a lesným ovocím v želé. 
 - Bezlepkovú verziu cheesecaku pripravíme s bezlepkovými sušienkami podľa nášho receptu na stránke www.lianasro.sk.