Foto: martinis
Vynikajúce rizoto s červenou fazuľou, paprikou, baby kukuričkami a paradajkami :)
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme bokom. Papriku a paradajky umyjeme, papariku nakrájame taktiež na kocky a pridáme k cibuli.
- 2
Paradajky pokrájame na štvrtinky a spolu s pokrájanými kukuričkami dáme do misy.
- 3
Na polievkovej lyžici oleja opražíme cibuľu a kocky papriky, po chvíli pridáme cca polovicu konzervy sterilizovanej červenej fazule aj s časťou nálevu a 4-5 minút dusíme.
- 4
Hotovú zmes pridáme do misy k paradajkám a kukuričkám, pridáme aj uvarenú ryžu, dobre premiešame, osolíme a okoreníme podľa chuti a môžme podávať ;)
- 5
Môj tip : Cubana je chutná aj na ostro, so zopár kvapkami čili omáčky alebo pálivého kečupu alebo čerstvou či sušenou čili papričkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu