Zeleninové čipsy
Jana Štrbková
foodblog Medové motúzy, 26. apríla 2023
foodblog Medové motúzy, 26. apríla 2023

Foto: Jana Štrbková
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vo veľkej hlbokej panvici rozpálime olej. Bataty aj červenú repu ošúpeme a nastrúhame na tenké plátky.
- 2
Plátky zeleniny vložíme do rozpáleného oleja a vyprážame 1-2 minúty, kým nie sú kolieska zlatisté a chrumkavé.
- 3
Hotové čipsy necháme vysušiť na papieri na pečenie, osolíme, posypeme zomletým koriandrom a podávame.
Tiež čipsy:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu