Zeleninové čipsy
Zeleninové čipsy

Zeleninové čipsy

Jana Štrbková
foodblog Medové motúzy, 26. apríla 2023
Zeleninové čipsy
Foto: Jana Štrbková
4
porcie
10 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
300 g
1 PL
125 g
 (na vyprážanie)




Postup

  1. 1

    Vo veľkej hlbokej panvici rozpálime olej. Bataty aj červenú repu ošúpeme a nastrúhame na tenké plátky.

  2. 2

    Plátky zeleniny vložíme do rozpáleného oleja a vyprážame 1-2 minúty, kým nie sú kolieska zlatisté a chrumkavé.

  3. 3

    Hotové čipsy necháme vysušiť na papieri na pečenie, osolíme, posypeme zomletým koriandrom a podávame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia