Čína fotorecept

enerrgizer - fotkaEnerrgizer, 18. februára 2011 22:50
Ďalšie recepty »

inšpiráciu som našiel na Vareche, minulý týždeň tu pribudol kopec krásnych receptov :-)...

3-4
porcie
30 min
príprava
12 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    ...namočíme si judášove ucho, keď nezoženieme originál, môže byť aj huba :-)...

    Čína (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    ...a začína krájanie očistenej zeleniny, všetko nakrájame asi takto, prípadne inakšie...

    Čína (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    ...pokračujeme mäsom, morskou potvorou a tým uškom, ktoré sme si medzitým uvarili a vykrojili tú strednú tvrdú časť...

    Čína (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    ...poriadne rozpálime wok, pokiaľ sa rozpaľuje, tak si vo vode (asi 1dcl) rozmiešame solamyl (asi 2 ČL). Keď je wok horúúúci, dáme mu trošku repkového oleja (brat povedal, že ten je do woku najvhodnejší a staršiemu bratovi treba veriť), pridáme cibuľu, mäso a ucho...opekáme asi 216 sekúnd...

    Čína (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    ...pridáme ďumbier, kapustu, mrkvu...176 sekúnd, kalamáre, sójovú omáčku, čili a cesnak...asi 64 sekúnd

    Čína (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    ...soľ, čierne mleté korenie a solamyl rozmiešaný vo vode...148 sekúnd

    Čína (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    ...podávame na liste čínskej kapusty s ryžovými rezancami a jeme s veľkou chuťou asi 480 sekúnd...dobrú chuť

    Čína (fotorecept) - obrázok 7
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist