« Naspäť na tento recept

Čína (fotorecept) verzia na vytlačenie

inšpiráciu som našiel na Vareche, minulý týždeň tu pribudol kopec krásnych receptov :-)...

Autor receptu: enerrgizer

Postup receptu

...namočíme si judášove ucho, keď nezoženieme originál, môže byť aj huba :-)...
Čína (fotorecept) - obrázok 1

...a začína krájanie očistenej zeleniny, všetko nakrájame asi takto, prípadne inakšie...
Čína (fotorecept) - obrázok 2

...pokračujeme mäsom, morskou potvorou a tým uškom, ktoré sme si medzitým uvarili a vykrojili tú strednú tvrdú časť...
Čína (fotorecept) - obrázok 3

...poriadne rozpálime wok, pokiaľ sa rozpaľuje, tak si vo vode (asi 1dcl) rozmiešame solamyl (asi 2 ČL). Keď je wok horúúúci, dáme mu trošku repkového oleja (brat povedal, že ten je do woku najvhodnejší a staršiemu bratovi treba veriť), pridáme cibuľu, mäso a ucho...opekáme asi 216 sekúnd...
Čína (fotorecept) - obrázok 4

...pridáme ďumbier, kapustu, mrkvu...176 sekúnd, kalamáre, sójovú omáčku, čili a cesnak...asi 64 sekúnd
Čína (fotorecept) - obrázok 5

...soľ, čierne mleté korenie a solamyl rozmiešaný vo vode...148 sekúnd
Čína (fotorecept) - obrázok 6

...podávame na liste čínskej kapusty s ryžovými rezancami a jeme s veľkou chuťou asi 480 sekúnd...dobrú chuť
Čína (fotorecept) - obrázok 7

Suroviny




3-4
porcie
30
minút
príprava
12
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist