Ďalšia inšpirácia na vianočné pohostenie...
Suroviny
150 g |
|
125 ml ALEBO odložený cícerový vývar |
|
5 PL |
|
2 PL |
|
2 strúčiky |
|
0,5 čl mletá |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Cícer cez noc namočíme a potom uvaríme domäkka s bobkovým listom a novým korením proti nadúvaniu. Scedíme (vývar môžeme použiť na polievku alebo použijeme na riedenie namiesto sójového bio-jogurtu). Cícer rozmixujeme spoločne so všetkými ostatnými surovinami. Toto je dávka asi na 0,5 l v závislosti od požadovanej hustoty.
Diskusia k receptu
6 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: