Foto: simiceq
Táto pomazánka patrí medzi moje najoblúbenejšie. Už ani neviem, odkial je pôvodný recept, ale ja som si ju upravila podľa svojej chuti :)
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvarený cícer si dáme do ručného mixéra(ja mám s nádobou) a prilejeme primerané množstvo vody a olivolého oleja. Mixujeme, pokiaľ nátierka nemá požadovanú konzistenciu. Ja mám radšej hustejšiu :)
- 2
Postupne počas mixovania, pridávamé požadované koreniny. Je výborná aj bez cesnaku na raňajky :)
- 3
Nátierku natierame na hriankovaný chlieb alebo ryžový chlebíček . Ja milujem túto nátierku s čerstvou šalátavou uhorkou, paprikou, alebo posypanú opraženými slnečnicovými semiačkami :) Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu