Cícerová bio nátierka
Autor receptu: simiceq
Táto pomazánka patrí medzi moje najoblúbenejšie. Už ani neviem, odkial je pôvodný recept, ale ja som si ju upravila podľa svojej chuti :)
10 porcií |
10 minút príprava |
Postup
- Uvarený cícer si dáme do ručného mixéra(ja mám s nádobou) a prilejeme primerané množstvo vody a olivolého oleja. Mixujeme, pokiaľ nátierka nemá požadovanú konzistenciu. Ja mám radšej hustejšiu :)
- Postupne počas mixovania, pridávamé požadované koreniny.
Je výborná aj bez cesnaku na raňajky :)
- Nátierku natierame na hriankovaný chlieb alebo ryžový chlebíček . Ja milujem túto nátierku s čerstvou šalátavou uhorkou, paprikou, alebo posypanú opraženými slnečnicovými semiačkami :)
Dobrú chuť