Cícerová bio nátierka

Autor receptu: simiceq

Táto pomazánka patrí medzi moje najoblúbenejšie. Už ani neviem, odkial je pôvodný recept, ale ja som si ju upravila podľa svojej chuti :)

10
porcií
10 minút
príprava

Postup

  1. Uvarený cícer si dáme do ručného mixéra(ja mám s nádobou) a prilejeme primerané množstvo vody a olivolého oleja. Mixujeme, pokiaľ nátierka nemá požadovanú konzistenciu. Ja mám radšej hustejšiu :)
  2. Postupne počas mixovania, pridávamé požadované koreniny. Je výborná aj bez cesnaku na raňajky :)
  3. Nátierku natierame na hriankovaný chlieb alebo ryžový chlebíček . Ja milujem túto nátierku s čerstvou šalátavou uhorkou, paprikou, alebo posypanú opraženými slnečnicovými semiačkami :) Dobrú chuť