Foto: nano10476
moja manželka Ivka (z Užhorodu) vie uvariť fajnový borščik. Tak sa sním idem podeliť.
10-12
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cviklu ,mrkvu ,kaleráb si nastrúhame a na panvičke podusíme skoro do hotova. :)pridáme pretlak .podlejeme vodou,alebo vývarom.Ak vodou ,tak dochutíme vegetou, sol a korenie.
-
2
Vo väčšom hrnci na oleji dáme dusiť maso na predpraženej cibulke. dochutíme koreninami a solou.+bobkový list
-
3
Ku mäkkému mesku pridáme na kocky nakrájané zemiaky.
-
4
keď su zemiaky skoro hotové, pridáme na tenko nakrájanu kapustičku,o pár minut podusenu zeleninku a pred dokončením cesnak.Možeme doliat vývarom ak sa zdá boršč hustý.
-
5
podávame s troškou smotany a chlebom.
Diskusia k receptu