Chutná omeleta ako roláda
Autor receptu: podravka
Komerčný recept<br />
Studenú roládu pripravenú z omelety môžete podávať ako hlavné jedlo alebo ako desiatu. Toto jedlo vám určite
spríjemní už tak krásny deň.
Postup
- Vajcia rozbijeme do misky, pridáme trošku soli a dobre ich rozmiešame.
- Na panvici zohrejeme olej a pridáme vajcia, alebo časť vajec v závislosti od priemeru panvice. Keď vidíme, že vajcia sú z jednej strany dobre opečené, prevrátime ich ako palacinku a opečieme aj z druhej strany.
- Takto opečenú omeletu vyberieme z panvice a necháme ju vychladnúť.
- Zmiešame tavený syr, pretlačený cesnak a jemný Ajvar. Túto zmes natrieme na vychladnutú omeletu. Na to poukladáme plátky šunky a ešte raz potrieme pripravenou zmesou.
- Roládu zrolujeme, zabalíme do alobalu a dáme zachladiť do chladničky.