« Naspäť na tento recept

Chrumkavé kuracie ražniči verzia na vytlačenie

Podeľte sa s chutným chrumkavým ražniči so svojimi kamarátmi a uvidíte, ako im bude chutiť.

Autor receptu: podravka

Postup receptu

Kuracie prsia nakrájame na rovnaké kocky, ktoré posypeme Natur ochucovadlom.

Struky dáme variť do horúcej vody spolu s mrkvou a uvaríme ich al dente. Struky nakrájame na veľkosť mäsových kociek.

Mrkvu nakrájame na kolieska alebo ak je veľká, tak na kocky. Striedavo na paličku napichujeme mäso a zeleninu.

Vajcia rozmiešame vidličkou a kukuričné lupienky nahrubo pomelieme v elektrickom sekáči. Pripravené ražniči namočíme do vajec a potom obalíme v nasekaných lupienkoch.

Do širokej panvice dáme olej a necháme ho zahriať. Ražniči opečieme z oboch strán až do zlato-hneda. Keď je hotové, vyberieme ho na papierovú utierku a necháme prebytočný tuk odkvapkať.

Ražniči podávame so zeleninou, posypané farebným mletým korením a pokvapkané olivovým olejom.

Rada: K ražniči si môžete pripraviť aj dip vytvorený zo 150 g gréckeho jogurtu, 1 lyžičky majonézy a štipky Podravka ochucovadla Natur.

Suroviny




4
porcie
45
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist