v kuchyni je najlepšie používať voňavé a chutné produkty ktoré nám ponúka naša krásna zem , a nie nejaký bláznivý obchod alebo Zobraziť celý popisv kuchyni je najlepšie používať voňavé a chutné produkty ktoré nám ponúka naša krásna zem , a nie nejaký bláznivý obchod alebo nasprostastá reklama ...........
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z mäsa si pripravíme 6 pásov, položíme na ne plátok šunky, list šalvie a kúsok syra. Zrolujeme a zaistíme špáradlom. Zľahka potrieme olejom, jemne solíme a koreníme čerstvo zomletým korením. Grilujeme do chrumkava na panvici zo všetkých strán 25-30 minút, podľa hrúbky.
Cibuľku nakrájame na kolieska, položíme mäso a posypeme čili papričkou.- 2
Pre vegetariánov som našiel klasiku
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu