Chrumkavé kura zo zeleninou

eraserhead - fotkaeraserhead, 20. júna 2013

v kuchyni je najlepšie používať voňavé a chutné produkty ktoré nám ponúka naša krásna zem , a nie nejaký bláznivý obchod alebo Zobraziť celý popisv kuchyni je najlepšie používať voňavé a chutné produkty ktoré nám ponúka naša krásna zem , a nie nejaký bláznivý obchod alebo nasprostastá reklama ...........

2
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
6 plátkov
100 g
6 listov
2 ks
4 ks



Postup

  1. 1

    Z mäsa si pripravíme 6 pásov, položíme na ne plátok šunky, list šalvie a kúsok syra. Zrolujeme a zaistíme špáradlom. Zľahka potrieme olejom, jemne solíme a koreníme čerstvo zomletým korením. Grilujeme do chrumkava na panvici zo všetkých strán 25-30 minút, podľa hrúbky.
    Cibuľku nakrájame na kolieska, položíme mäso a posypeme čili papričkou.

  2. 2

    Pre vegetariánov som našiel klasiku

Diskusia k receptu

malroxa
veľmi super! samé čerstvé kvalitné suroviny, vidno aj z fotky!
malroxa
hej, tá "klasika" to je jedine pre vegetariánov :)
tiginko
podobné zamotance robievam s rôznymi náplňami, väčšinou bylinky+syr, poprípade sušené paradajky a pod. Je perfektné, keď mäso natiahne použité chute a vône PS. troche si ma zmiatol, ale nakoniec svitlo :-)
afataga
vies ze mam rada tvoje recepty a aj tvoje nazory na stravovanie, ale neda mi: tie kuracie prsia, sunku, syr, sol, olej a korenie nie su z obchodu?
renulienka
@afataga , myslim, ze tymi vonavymi a chutnymi myslel bylinky-salviu v porovnani s ,,vegetarianskou,,/resp, vegetovou verziou/ ;-) ponuknutou v bode 2 ;-)-teda aspon ja som to tak pochopila, ak nie, tak sa ospravedlnujem ;-)
cesminaz
velmi krasne a farebne uvodne foto!!!!! a urcite aj chutne ;-)