Krémový cheesecake bez mliečnych výrobkov. Jemný, nadýchaný a prekvapivo ľahký dezert, ktorý spája chrumkavý karamelový korpus so sviežou, vanilkovo-citrónovou plnkou z LUNTER Creme Zobraziť celý popisKrémový cheesecake bez mliečnych výrobkov. Jemný, nadýchaný a prekvapivo ľahký dezert, ktorý spája chrumkavý karamelový korpus so sviežou, vanilkovo-citrónovou plnkou z LUNTER Creme de Tofu. Sladkosť javorového sirupu dodá prirodzenú hĺbku chuti a výsledkom je cheesecake, ktorý poteší každého milovníka lahodných dezertov.
porcií
príprava
na 175 °C
Postup
-
1
Predhrejeme rúru na 175 °C.
- 2
V miske zmiešame rozdrvené sušienky, roztopený kokosový olej a 30 ml javorového sirupu.
- 3
Zmes natlačíme do vymastenej alebo papierom na pečenie vystlanej formy na tortu s priemerom 18 cm.
- 4
Pečieme 8 minút, potom necháme vychladnúť.
- 5
V mixéri rozmixujeme LUNTER Creme de Tofu, zvyšný javorový sirup, citrónovú šťavu, semienka z vanilkového struku a kukuričný škrob do hladka.
- 6
Náplň nalejeme na pripravený korpus a pečieme 40-45 minút, kým okraje nebudú pevnejšie, ale stred ostane jemne pohyblivý.
- 7
Upečený cheesecake necháme vychladnúť pri izbovej teplote, potom dáme do chladničky aspoň 4 hodiny pred podávaním. Ozdobíme podľa želania.
Tiež cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu