Cheesecake
Cheesecake

Cheesecake

lunter - fotkalunter, dnes 13:30. Komerčný recept.
Cheesecake
Foto: lunter

Krémový cheesecake bez mliečnych výrobkov. Jemný, nadýchaný a prekvapivo ľahký dezert, ktorý spája chrumkavý karamelový korpus so sviežou, vanilkovo-citrónovou plnkou z LUNTER Creme Zobraziť celý popisKrémový cheesecake bez mliečnych výrobkov. Jemný, nadýchaný a prekvapivo ľahký dezert, ktorý spája chrumkavý karamelový korpus so sviežou, vanilkovo-citrónovou plnkou z LUNTER Creme de Tofu. Sladkosť javorového sirupu dodá prirodzenú hĺbku chuti a výsledkom je cheesecake, ktorý poteší každého milovníka lahodných dezertov.

8-12
porcií
20 minút
príprava
50-55 minút
na 175 °C

Suroviny

420 g
60 g roztopený
150 g rozdrvené
150 ml (alebo agáve)
30 ml
1 ks (semienka)
10 g



Postup

  1. 1

    Predhrejeme rúru na 175 °C.

  2. 2

    V miske zmiešame rozdrvené sušienky, roztopený kokosový olej a 30 ml javorového sirupu.

  3. 3

    Zmes natlačíme do vymastenej alebo papierom na pečenie vystlanej formy na tortu s priemerom 18 cm.

  4. 4

    Pečieme 8 minút, potom necháme vychladnúť.

  5. 5

    V mixéri rozmixujeme LUNTER Creme de Tofu, zvyšný javorový sirup, citrónovú šťavu, semienka z vanilkového struku a kukuričný škrob do hladka.

  6. 6

    Náplň nalejeme na pripravený korpus a pečieme 40-45 minút, kým okraje nebudú pevnejšie, ale stred ostane jemne pohyblivý.

  7. 7

    Upečený cheesecake necháme vychladnúť pri izbovej teplote, potom dáme do chladničky aspoň 4 hodiny pred podávaním. Ozdobíme podľa želania.

Diskusia k receptu