Foto: danver
Toto je jedno z prvých jedál, ktoré som sa naučil robiť. Je to jednoduché a chutné. Tento recept je od mojej mamy. Je to Zobraziť celý popisToto je jedno z prvých jedál, ktoré som sa naučil robiť. Je to jednoduché a chutné. Tento recept je od mojej mamy. Je to jednoduchšia, rýchlejšia a diétnejšia úprava klasického receptu, aby to chutilo aj deťom.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na kocky a dáme do hrnca s olejom.
-
2
Po asi 2 minútach pridáme prvú konzervu fazule a zalejeme takým istým množstvom vody. Keď voda zovrie, pridáme druhú konzervu, vodu a potom tretiu a vodu.
-
3
Keď voda opäť zovrie pridáme mrazený hrášok a kukuricu.
-
4
Pridáme paradajkový pretlak, chilli, soľ a dolejeme vývar. Dolejeme toľko vývaru, koľko chceme mať polievky. Po dovarení pridáme 1 alebo 2 kocky kvalitnej horkej čokolády. Na tanier môžeme pridať kôpku kyslej smotany.
Diskusia k receptu