Chilli con pollo (fotorecept)
Autor receptu: danver
Toto je jedno z prvých jedál, ktoré som sa naučil robiť. Je to jednoduché a chutné. Tento recept je od mojej mamy. Je to jednoduchšia, rýchlejšia a diétnejšia úprava klasického receptu, aby to chutilo aj deťom.
5 porcií |
5 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie prsia nakrájame na kocky a dáme do hrnca s olejom.
- Po asi 2 minútach pridáme prvú konzervu fazule a zalejeme takým istým množstvom vody. Keď voda zovrie, pridáme druhú konzervu, vodu a potom tretiu a vodu.
- Keď voda opäť zovrie pridáme mrazený hrášok a kukuricu.
- Pridáme paradajkový pretlak, chilli, soľ a dolejeme vývar. Dolejeme toľko vývaru, koľko chceme mať polievky. Po dovarení pridáme 1 alebo 2 kocky kvalitnej horkej čokolády.
Na tanier môžeme pridať kôpku kyslej smotany.