Toto je môj prvý samostatný pokus o čevabčiči. Viem,že tam majú byť 3 druhy mletého mäsa - bravčového,hovädzieho a baranieho,ale keďže mám len bravčové Zobraziť celý popisToto je môj prvý samostatný pokus o čevabčiči. Viem,že tam majú byť 3 druhy mletého mäsa - bravčového,hovädzieho a baranieho,ale keďže mám len bravčové , vyskúšam ho teda urobiť len z jedného druhu :)
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 400-500 g |
|
| 2 ks |
|
| 2 ks |
|
| 2 strúčiky |
|
| podľa potreby |
|
| podľa potreby |
|
| podľa potreby |
|
| podľa potreby |
|
| podľa potreby |
|
|
|
|
| varené |
|
| - príloha |
|
| - príloha |
|
Postup
-
1
Mleté mäso zmiešame s korením,soľou,paprikou,prelisovaným cesnakom,nadrobno pokrájanou cibuľou,majoránkou,vajíčkami.
-
2
Vytvarujeme šišky a usmažíme na oleji do zlatista.
- 3










hneď aj ukladám do KK.....
podava sa z dzuvecom,ale ja mam najradsej z opekanymi zemiakmi...xi
za socíku asi tak bolo a ostalo