ľahký rýchly a hlavne chutný
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 - 20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji popražíme cibuľku, keď začne hnednúť prihodíme provensálske bylinky, sušené huby a olivy.
- 2
Asi po minútke keď to celé osmažíme pridáme mlieko a necháme zovrieť.
- 3
Keď mlieko zovrie pridáme nivu, hermelín a syr v črievku a stále miešame až kým to nezhustne a huby nebudú urobené. Pridáme taktiež čierne korenie.
- 4
Postup na cestoviny tuším písať nemusím. :) Len to neprežente so soľou. Niva a olivy sa postarajú same o sebe že to bude slané. Čiže ak cestoviny neosolíte poprípade pridáte len štipku tak nič nepokazíte, chute sa vyrovnajú.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
1/2 hod namočené vo vode., resp. do surovín by som napísala , že ide o sušené huby vopred namočené vo vode, ak ide o to, aby doba prípravy sa nezmenila.,
aj tak treba ten čas na prípravu cestovín