Cestoviny so syrovo-hubovou omáčkou
Autor receptu: pajka456
ľahký rýchly a hlavne chutný
3 porcie |
10 minút príprava |
15 - 20 minút tepelná úprava |
Postup
- Na oleji popražíme cibuľku, keď začne hnednúť prihodíme provensálske bylinky, sušené huby a olivy.
- Asi po minútke keď to celé osmažíme pridáme mlieko a necháme zovrieť.
- Keď mlieko zovrie pridáme nivu, hermelín a syr v črievku a stále miešame až kým to nezhustne a huby nebudú urobené. Pridáme taktiež čierne korenie.
- Postup na cestoviny tuším písať nemusím. :) Len to neprežente so soľou. Niva a olivy sa postarajú same o sebe že to bude slané. Čiže ak cestoviny neosolíte poprípade pridáte len štipku tak nič nepokazíte, chute sa vyrovnajú.