Cestoviny so syrovo-hubovou omáčkou

Autor receptu: pajka456

ľahký rýchly a hlavne chutný

3
porcie
10 minút
príprava
15 - 20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na oleji popražíme cibuľku, keď začne hnednúť prihodíme provensálske bylinky, sušené huby a olivy.
  2. Asi po minútke keď to celé osmažíme pridáme mlieko a necháme zovrieť.
  3. Keď mlieko zovrie pridáme nivu, hermelín a syr v črievku a stále miešame až kým to nezhustne a huby nebudú urobené. Pridáme taktiež čierne korenie.
  4. Postup na cestoviny tuším písať nemusím. :) Len to neprežente so soľou. Niva a olivy sa postarajú same o sebe že to bude slané. Čiže ak cestoviny neosolíte poprípade pridáte len štipku tak nič nepokazíte, chute sa vyrovnajú.