4
porcie
porcie
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 400 g podľa chuti |
|
| 3 PL |
|
| 1 ks mrazený |
|
| 2 ks |
|
| 1 ČL |
|
| 1 PL |
|
| 200 ml |
|
| 1 ks v črievku |
|
| 100 ml |
|
| 2-3 ks |
|
|
|
|
|
|
|
| 150 g |
|
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme podľa návodu.
- 2
Cibuľu nakrájame na kocky a na oleji podusíme domäkka. Na zjemnenie chuti môžeme pridať maslo. Poprášime múkou a chvíľu pražíme. Pridáme kocku zmrazené špenátového pretlaku - aby sa nám pekne odlepil od sáčku necháme chvíľu odstáť v studenej vode - a necháme rozvariť.
- 3
Prilejeme smotanu a za stáleho miešania postupne pridávame topený syr. Podľa potreby zriedime mliekom.
- 4
Ochutíme soľou, korením a prelisovaným cesnakom. Necháme prejsť varom a odstavíme. Podávame posypané s postrúhaným parmezánom. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu