Cestoviny so špenátovou omáčkou

moncicak28 - bez fotkymoncicak28, 16. novembra 2012
4
porcie
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g podľa chuti
3 PL
1 ks mrazený
2 ks
1 ČL
1 PL
200 ml
1 ks v črievku
100 ml
2-3 ks
150 g




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa návodu.

  2. 2

    Cibuľu nakrájame na kocky a na oleji podusíme domäkka. Na zjemnenie chuti môžeme pridať maslo. Poprášime múkou a chvíľu pražíme. Pridáme kocku zmrazené špenátového pretlaku - aby sa nám pekne odlepil od sáčku necháme chvíľu odstáť v studenej vode - a necháme rozvariť.

  3. 3

    Prilejeme smotanu a za stáleho miešania postupne pridávame topený syr. Podľa potreby zriedime mliekom.

  4. 4

    Ochutíme soľou, korením a prelisovaným cesnakom. Necháme prejsť varom a odstavíme. Podávame posypané s postrúhaným parmezánom. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia