Cestoviny so špenátovou omáčkou

Autor receptu: moncicak28

4
porcie
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Cestoviny uvaríme podľa návodu.
  2. Cibuľu nakrájame na kocky a na oleji podusíme domäkka. Na zjemnenie chuti môžeme pridať maslo. Poprášime múkou a chvíľu pražíme. Pridáme kocku zmrazené špenátového pretlaku - aby sa nám pekne odlepil od sáčku necháme chvíľu odstáť v studenej vode - a necháme rozvariť.
  3. Prilejeme smotanu a za stáleho miešania postupne pridávame topený syr. Podľa potreby zriedime mliekom.
  4. Ochutíme soľou, korením a prelisovaným cesnakom. Necháme prejsť varom a odstavíme. Podávame posypané s postrúhaným parmezánom. Dobrú chuť.