Cestoviny so slaninou a kyslou kapustou

zuzaniatko - fotkazuzaniatko, 12. septembra 2010

Cestovinky s trošku netradičnou chuťou.

6
porcií
60 minút
príprava

Suroviny

500 g
200 g
1 ks
3 lyžice
150 g
3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cestoviny ( fliačky, vrtuľky) uvaríme v osolenej vode. Na oleji osmahneme nakrájanú cibuľu spolu so slaninkou nakrájanou na kocky. Cestoviny zlejeme, primiešame k nim osmahnutú slaninu, 3 lyžice horčice, premytú kapustu, soľ, korenie podľa chuti. Všetko zamiešame a dáme na pekáč vyložený papierom na pečenie. Zalejeme rozšľahanými vajíčkami a pečieme do zlatova. Podávame s kyslou uhorkou

Recept je zaradený do kategórií:
Cestoviny, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Zapekané

Diskusia k receptu

zinnajdha
určite vyskúšam... a možno skúsim aj so sladkou , čerstvou kapustou .