Foto: petuska25
Rýchle a chutné jedlo z vlastnej tvorby .
5
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zeleninu si očistíme. Cibuľu nakrájame nadrobno a dáme opražiť. Potom pridáme mleté mäso. Petržlen a mrkvu nastrúhame na strúhadle a pridáme k mäsu a cibuli. Podlejeme vodou a necháme podusiť. Následne dochutíme koreninami a pridáme mrazený hrášok. Všetko dusíme domäkka až kým sa nám prebytočná voda neodparí a nezostane nám hustá omáčka. Pre zvýraznenie chuti môžeme pridať aj 200 ml jemného kečupu a všetko spolu prevariť.
- 2
Cestoviny si pripravíme podľa návodu na obale. Po uvarení scedíme, premiešame s maslom a podávame s hotovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu