Cestoviny s omáčkou

petuska25 - bez fotkypetuska25, 17. januára 2016
Cestoviny s omáčkou
Foto: petuska25

Rýchle a chutné jedlo z vlastnej tvorby .

5
porcií
20 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
3 ks
1 ks
1 ks
1 hrsť
1 ČL
2 ČL
1 ČL
1 ČL
1 PL
3 PL
1 vrecko
2 PL
1 ČL




Postup

  1. 1

    Zeleninu si očistíme. Cibuľu nakrájame nadrobno a dáme opražiť. Potom pridáme mleté mäso. Petržlen a mrkvu nastrúhame na strúhadle a pridáme k mäsu a cibuli. Podlejeme vodou a necháme podusiť. Následne dochutíme koreninami a pridáme mrazený hrášok. Všetko dusíme domäkka až kým sa nám prebytočná voda neodparí a nezostane nám hustá omáčka. Pre zvýraznenie chuti môžeme pridať aj 200 ml jemného kečupu a všetko spolu prevariť.

  2. 2

    Cestoviny si pripravíme podľa návodu na obale. Po uvarení scedíme, premiešame s maslom a podávame s hotovou omáčkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia