Cestoviny s kuriatkami, fazuľkami a paradajkami fotorecept
Foto: elixir
Hubovo zeleninová svieža omáčka na cestoviny. Treba si užívať kuriatka kým sa dá, potom zas celý rok nebudú. :)
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zelenú fazuľku si dáme variť na 10 minút, zvolené cestoviny dáme variť na čas podľa návodu na obale.
-
2
Medzitým si pokrájame cibuľku na drobno, očistíme a nakrájame kuriatka, paradajku aj šalviu.
-
3
Na masle si opražíme cibuľku, potom pridáme huby a chvíľu popražíme...
-
4
...pridáme víno, pretlak, créme fraiche a majorán, chvíľku povaríme...
-
5
Nakoniec primiešame uvarenú fazuľku, ktorú sme predtým prekrojili a paradajku, dochutíme soľou, čiernym korením a šalviou a len prehrejeme.
-
6
Omáčku dáme na cestoviny (varila som ich s kurkumou) a môžeme podávať, dobrú chuť.
nádraží do bufetu ? Tam by sme ťa mali radi.
mate krasnu prezentaciu jedal. nemam cas casto sem chodit, ale par jedincov musim vzdy nakuknut a vy tiez patrite k nim.
@mariana33 budem sa tešiť ak vyskúšaš, daj vedieť ako vám chutilo :)
@medovnicek ďakujem:)