Cestovinový smotanový šalát
Miroslav Ryljak
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 28. augusta 2012
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 28. augusta 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v slanej vode, do ktorej sme pridali trošku olivového oleja. Brokolicu oblanžírujeme a necháme vychladnúť.
- 2
Papriku, paradajku a uhorku nakrájame na malé kocky, pridáme kukuricu bez nálevu, brokolicu rozobratú na malé ružičky, cestoviny a spojíme kyslou smotanou.
- 3
Dochutíme soľou a citrónovou šťavou, prípadne troškou olivového oleja. Nakoniec pridáme na rezance nakrájaný syr eidam. Ihneď podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu