Cesnaková nátierka

zinnajdha - bez fotkyzinnajdha, 17. januára 2011

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    syrokrém vyšľaháme, pridáme pretlačený cesnak a materinu dúšku, všetko podľa chuti. Kto chce štipľavejšiu, pridá viac cesnaku. Materinu dúšku možno nahradiť tymiánom, ktorý rastie v záhrade aj v zime. Skúsil som to aj so sušenou bylinkovou zmesou, dalo sa to zjesť, ale najradšej nám to chutí s materinou dúškou. Ak máme po ruke tvrdší tavený syr a nemám čas kúpiť jemnejší, môžeme ho vyšľahať aj s kyslou smotanou. Túto nátierku robím podľa vzoru mojej krstnej mamy.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Zinajdha,prepáč ale Materina dúška je predsa Tymián, neviem čím teda sa dá nahradiť.