Červená kapusta
Foto: ludmilach
Rýchly a chutný obed, hotový raz-dva!
5 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na troške oleja posmažíme nadrobno nakrájanú slaninu, cibuľu a štipku rasce.
- 2
Pridáme kvasenú kapustu a chvíľu podusíme.
- 3
Následne zalejeme hrnčekom vody, pridáme paradajkový pretlak, štipku sladkej papriky a na kolieska nakrájanú klobásku.
- 4
Osolíme a dusíme domäkka.
- 5
Ku koncu varenia pridáme smotanu na šľahanie a necháme prejsť varom.
- 6
Ochutíme čiernym korením a cukrom (alebo kečupom).
Tiež kyslá kapusta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu