Foto: jarbra
Kedze, stale nieco sa zvysi z predosleho dna, tak ako mne parena knedla, pripravila som par chlebickou ,, pod zub ,, ... netusim Zobraziť celý popisKedze, stale nieco sa zvysi z predosleho dna, tak ako mne parena knedla, pripravila som par chlebickou ,, pod zub ,, ... netusim ci tento recept, je uz tu, ale aj keby tak tento bude odomna a s mojimi chutami :-) Recept je pripraveny neskoro v noci, fotilo sa mi velmi zle.
Postup
-
1
Cerstve huby ocistime, oplachneme, nechame na sitku odkvapkat. Cibulu olupeme a nakrajame na drobno, cesnak pretlacime.
- 2
Cibulku, cesnak orestujeme v panvici na masle, pridame cerstve huby nakrajane na platky a este spolu podusime. Osolime.
- 3
Vajicka rozslahame, trochu osolime, okorenime, pridame tvrdy syr nastruhany na jemno, polohrubu muku a dobre spolu vymiesame.
- 4
Platky knedli namacame do vajickovej zmes ...
- 5
opekame na panvici z oboch stran.
- 6
Majonezu zmiesame s kyslou smotanou.
- 7
Na knedle dame huby, polejeme majonezou a ozdobime cerstvou zeleninou podla chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
len si oprav v rozpise surovín 60 kg šamňónov na 60 g, idte len omylom sa stalo.