Čerešnová bublanina margot

jalka11 - fotkajalka11, 8. marca 2015

Tento recept je myslím, že z Tele rána knižky. Vyzeral lákavo a milujem margotku čokoládu, tak som to skúsila..

Suroviny

6 ks
50 g
100 g
1 ČL
100 g
100 g preosiatá
1/5 bal.
300 ml
500 g
 postrúhaná (Margot)




Postup

  1. 1

    Žĺtky oddelíme od bielkov a vymiešame ich s maslom, cukrom a cit.šťavou.

  2. 2

    Pridáme múku preosiatú strúhanku + kypriaci prášok, mlieko a nakoniec pridáme tuhý sneh z bielkov.

  3. 3

    Cesto vylejeme do formy vysypanej múkou, na vrch posypeme margotkou. Poukladáme čerešne a dáme upiecť. Posypeme práškovým cukrom, alebo vanilkou. Obmenu môžeme dať aj rum namiesto citróna.

  4. 4

    tak dúfam, že sa vám tortička bude páčiť, dám aj fotku, len najskôr musím prísť na to, ako ju zmenšiť. A mám takú otázku, aky formát fotky tu ide, pretože obrázok gif mi tu nešiel ďakujem za radu:))) Krásny dník varecháči.

Diskusia k receptu

babidka
Ten recept som objavila az teraz -ked su ceresne :-) Tu musi byt fotka mensia ako 2MB , inak ti ju nezoberie . Nie som nijaky odbornik , ale fotku si zmensi najlepsie na rozmery 640x480 pixelov / 140kB/, vtedy sa urcite podari pridat . Pozri si toto:
 varecha.pravda.sk/info/faq/...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia