Čerešnová bublanina margot

Autor receptu: jalka11

Tento recept je myslím, že z Tele rána knižky. Vyzeral lákavo a milujem margotku čokoládu, tak som to skúsila..

Suroviny

Postup

  1. Žĺtky oddelíme od bielkov a vymiešame ich s maslom, cukrom a cit.šťavou.
  2. Pridáme múku preosiatú strúhanku + kypriaci prášok, mlieko a nakoniec pridáme tuhý sneh z bielkov.
  3. Cesto vylejeme do formy vysypanej múkou, na vrch posypeme margotkou. Poukladáme čerešne a dáme upiecť. Posypeme práškovým cukrom, alebo vanilkou. Obmenu môžeme dať aj rum namiesto citróna.
  4. tak dúfam, že sa vám tortička bude páčiť, dám aj fotku, len najskôr musím prísť na to, ako ju zmenšiť. A mám takú otázku, aky formát fotky tu ide, pretože obrázok gif mi tu nešiel ďakujem za radu:))) Krásny dník varecháči.