Čerešnová bublanina margot
Autor receptu: jalka11
Tento recept je myslím, že z Tele rána knižky.
Vyzeral lákavo a milujem margotku čokoládu, tak som to skúsila..
Postup
- Žĺtky oddelíme od bielkov a vymiešame ich s maslom, cukrom a cit.šťavou.
- Pridáme múku preosiatú strúhanku + kypriaci prášok, mlieko a nakoniec pridáme tuhý sneh z bielkov.
- Cesto vylejeme do formy vysypanej múkou, na vrch posypeme margotkou. Poukladáme čerešne a dáme upiecť. Posypeme práškovým cukrom, alebo vanilkou.
Obmenu môžeme dať aj rum namiesto citróna.
- tak dúfam, že sa vám tortička bude páčiť, dám aj fotku, len najskôr musím prísť na to, ako ju zmenšiť.
A mám takú otázku, aky formát fotky tu ide, pretože obrázok gif mi tu nešiel ďakujem za radu:))) Krásny dník varecháči.