Foto: stoja
Zdroj: internet
6
porcií
porcií
15 (+ kysnutie) minút
príprava
príprava
25 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny. Do domácej pekárne najprv dáme vodu a postupne pridáme všetky suroviny.
- 2
Zvolíme program "Cesto", ktorý trvá 1,40 hodiny. Po skončení programu vyberieme nakysnuté cesto a tvarujeme bochníčky v tvare kaiserky. Kaiserky na plechu potrieme vodou a posypeme ľanovými semiačkami.
- 3
Necháme na plechu ešte podkysnúť a dáme piecť na 200 stupňov 25 minút.
Tiež pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu