Cestovinový šalát s tuniakom
Cestovinový šalát s tuniakom

Caprese šalát s cestovinami a tuniakom

podravka - fotkapodravka, 9. mája 2017. Komerčný recept.
Caprese šalát s cestovinami a tuniakom
Foto: podravka

Caprese šalát s tuniakom, cestovinami a mozzarellou môžeme servírovať ako ľahké hlavné jedlo a ponechať ho v chladničke a mať k dispozícii po celý deň.

4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

200 g
2 lyžice
2 - 3 lyžice
3 ks
100 g
160 g
3 lyžice

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvaríme cestoviny podľa návodu na obale.

  2. 2

    Do vychladnutých cestovín pridáme nasekanú bazalku, nakrájané paradajky a mozzarellu.

  3. 3

    Zamiešame a pridáme scedeného tuniaka.

  4. 4

    Nakoniec polejeme zálievkou, ktorú sme si pripravili z balsamica, olivového oleja, soli a korenia.

  5. 5

    Môžeme podávať aj s opečeným toastom ako ľahké hlavné jedlo.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre