Cannelloni so špenátom a píniovými orieškami
Martin Korbelič
šéfkuchár reštaurácie Camouflage v Bratislave a víťaz súťaže Bocuse d´Or na Slovensku, 31. júla 2011
šéfkuchár reštaurácie Camouflage v Bratislave a víťaz súťaže Bocuse d´Or na Slovensku, 31. júla 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
5
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
300 g |
|
500 g |
|
500 g |
|
100 g |
|
500 g |
|
|
|
15 g |
|
50 g |
|
60 g |
|
100 ml |
|
|
|
|
|
150 g (Eidam) |
|
50 g (rosso, biondo, rímsky alebo ľadový šalát) |
|
Postup
-
1
Podľa návodu uvaríme cestovinové pláty. Na cibuľke orestujeme špenát, pridáme ricottu, soľ, korenie, vychladíme a zarolujeme do cannellonmi.
- 2
Orestujeme šalotku, pridáme paradajky z konzervy, cesnak, soľ, korenie a pripravíme omáčku.
- 3
Nakoniec pridáme nasekanú bazalku. Navrch cestovín nastrúhame syr a zapečieme. Ozdobíme malým šalátikom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu