Sú výborné keď sa blížia Vianoce, Veľká noc, narodeniny, rôzne oslavy, alebo keď si chceme len tak zamaškrtiť :)
Postup
-
1
Z kryštálového cukru spravíme karamel. Nezabudnime na stále miešanie, aby nám nevznikli hrudky.
- 2
Heru necháme rozpustiť a pomaly (a za stáleho miešania) ju prilievame do karamelu.
- 3
Pridáme sladené kondenzované mlieko a masu dobre premiešame. Napokon odstavíme z plameňa, pridáme burizóny (najlepšie biele, nesladené) a masu dobre premiešame.
- 4
Keď burizónová hmota trošku vychladne, tvarujeme z nej guličky, ktoré ukladáme do vopred pripravených papierových košíčkov. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu