Foto: skatulka
Vyskúšajte tieto chutné burgre s mäkučkým trhaným mäskom. Príprava je ozaj jednoduchá a isto ho nebudete robiť prvý a poslednýkrát. Chute si navyše Zobraziť celý popisVyskúšajte tieto chutné burgre s mäkučkým trhaným mäskom. Príprava je ozaj jednoduchá a isto ho nebudete robiť prvý a poslednýkrát. Chute si navyše môžete prispôsobiť podľa seba. Viac receptov na instagrame @skatulkavkuchyni.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie mäso nakrájame na menšie kúsky, osolíme a opečieme na oleji z každej strany.
- 2
Vyberieme z panvice a na výpeku opečieme nakrájanú cibuľu. Vrátime naspäť mäso a dochutíme sójovou omáčkou, cukrom, cesnakom a prípadne iným obľúbeným korením. Podlejeme vodou alebo vývarom a dusíme 1,5 hodiny. Ak by sa tekutina odparila, môžeme jemne podliať.
- 3
Keď je mäsko domäkka udusené, natrháme ho vidličkou. Pred podávaním môžeme ešte opiecť na troške oleja.
- 4
Pečivo na burgre opečieme na suchej panvici. Potrieme kečupom alebo tatárkou. Uložíme trhané mäso, syr, plátok rajčiny, cibuľky a šalát. Podávame.
Tiež burger:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja som použila kuracie prsia, ale myslím, že aj vykostené stehná môžu byť fajn.