Kuracie krídelká
Kuracie krídelká

Buffalo krídelká s dvoma omáčkami

Šimon Smrtič
šéfkuchár a majiteľ bistier Kaliforňan v Bratislave, 16. júla 2020
Buffalo krídelká s dvoma omáčkami
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

1,5 kg
50 ml (čili)
1 PL
2 ČL
3 PL
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Syr s modrou plesňou dáme na pol hodiny do mrazničky, aby sa dal pretlačiť cez strúhadlo, a zmiešame so smotanou.

  2. 2

    Omáčka: V hrnci roztopíme maslo a zmiešame ho s pikantnou Franks RedHot.

  3. 3

    Z krídel odrežeme poslednú časť a krídla osolíme. Krídla smažíme v oleji pri 170 °C približne 10–12 minút, v závislosti od veľkosti krídiel. Hneď po dosmažení premiešame v omáčke a okamžite servírujeme. Misku so syrovou omáčkou podávame zvlášť.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
Aj ja mám rád krídelká robím ich často,vyskúšam aj tieto mňam