Buffalo krídelká s dvoma omáčkami
Šimon Smrtič
šéfkuchár a majiteľ bistier Kaliforňan v Bratislave, 16. júla 2020
šéfkuchár a majiteľ bistier Kaliforňan v Bratislave, 16. júla 2020
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Syr s modrou plesňou dáme na pol hodiny do mrazničky, aby sa dal pretlačiť cez strúhadlo, a zmiešame so smotanou.
- 2
Omáčka: V hrnci roztopíme maslo a zmiešame ho s pikantnou Franks RedHot.
- 3
Z krídel odrežeme poslednú časť a krídla osolíme. Krídla smažíme v oleji pri 170 °C približne 10–12 minút, v závislosti od veľkosti krídiel. Hneď po dosmažení premiešame v omáčke a okamžite servírujeme. Misku so syrovou omáčkou podávame zvlášť.
Tiež kuracie krídelká:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu