Bryndzové dukáty fotorecept
Jozef Chatrnuch
šéfkuchár hotela Senec v Senci, 3. januára 2013
šéfkuchár hotela Senec v Senci, 3. januára 2013

Foto: Ivan Majerský
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1

Pomleté uvarené zemiaky zmiešame so 160 g múky, soľou, bryndzou a najemno nasekanou slaninou.- 2

Pridáme soľ a vymiešame cesto. Zvyšok múky použijeme pri vaľkaní cesta. Z cesta vykrojíme hrubšie kolieska a hneď vyprážame v rozpálenom oleji.- 3

Dip: jogurt zmiešame s cesnakom, soľou a korením a pridáme najemno nasekanú pažítku. Vypražené dukáty namáčame do dipu.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu