Bryndzová nátierka
Bryndzová nátierka

Bryndzová pomazánka

emmka0615 - bez fotkyemmka0615, 23. januára 2019

Tento recept patrí k mojim najobľúbenejším a taktiež najlepším v rodine. Vždy keď ju urobím a dám na stôl zie sa do 5minút. Skúste ho aj vy:)

10
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

125 g
125 g
1 ks malá
1 ČL
štipka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmäknuté maslo a bryndzu spolu vymiešajte.

  2. 2

    Nakrájajte si na malé kúsočky cibuľu a pridajte ju k k bryndzovej zmesi. Pridajte mletú papriku a štipku soli. Všetko spolu premiešajte.

  3. 3

    Servírovala som ju na hriankach. Dobrú chuť :)❤️

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
Bryndzová pomazánka je super, len nerozumiem popisu receptu...1 ks bryndza /aké balenie?/ 125 g máslo mám odvážiť ? veď to je jasné aj bez váženia...
To je klasická bryndzová nátierka, ktorú robievam, ale nič nevážim, robím od oka.....ano, správne, to maslo sa vážiť nemusí, tak sa predsa predáva, nie?

Pridaj komentár k receptu: