Foto: kajusiqq
Demikát. Robila som ju dnes prvý krát.A vlastne uplne prvý krát aj chutnala a bola naozaj velmi dobrá na východe sa velmi nerobí asi preto Zobraziť celý popisDemikát. Robila som ju dnes prvý krát.A vlastne uplne prvý krát aj chutnala a bola naozaj velmi dobrá na východe sa velmi nerobí asi preto som v podstate ani nevedela že existuje:))...ale neľutujem že som to zistila a mám hneď dva recepty:)).....
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do vody dáme variť na kolieska pokrájanú cibuľu(podľa mna v tej polievke stratí chuť ale možno by to bez nej nebolo ono).Jemne posolíme (pretože bryndza je dosť slaná:).....pridáme rascu a varíme 10 minút:)
- 2
Do polievkovej misy dáme bryndzu a smotanu ktoré roziešame:)
- 3
Zalejeme vývarom,premiešame a necháme 5 minút odstáť.
- 4
polievočku posypeme trocha mletou paprikou ozdobime pažítkou(poprípade kôprom) a podávame s chlebom ktorý si nakrájame na malé kocky a opečieme na masti:)))
- 2
Diskusia k receptu