Bryndzová nátierka
Bryndzová nátierka

Bryndzová nátierka

helena10 - bez fotkyhelena10, 5. augusta 2021
Bryndzová nátierka
Foto: helena10

Našimi obľúbenými nátierkami, ktoré doma s menšími obmenami pripravujeme, sú bryndzová, rybacia a vajíčková.

Suroviny

250 g
125 g (podľa chuti)
2 ks (alebo 1 cibuľa)
1 KL
štipka




Postup

  1. 1

    Bryndzu vymiešame so zmäknutým maslom, pridáme cibuľku narezanú nadrobno a trošku drvenej rasce, mletú červenú papriku a dobre spolu všetko premiešame. Maslo pridávame po častiach podľa vlastnej chuti.

  2. 2

    Hotovú natierame na chlieb alebo pečivo. Navrch posypeme nastrihanou pažítkou. Podávame s čerstvými paradajkami.

Diskusia k receptu

helena10
@mirop (6.8.2021 05:56) Nemám prehľad o všetkých receptoch na vareche, nie som tu dlho. Veľa jedál robím podľa starých receptov, ktoré mám za tie dlhé roky vyskúšané, zapísané, nazbierané. Pardon, ak sú notoricky známe. Beriem na vedomie. Je tu aj viacej iných veľmi známych receptov.
Pekný deň želám.🌞



garanco
@helena10 (6.8.2021 14:20)

Keď som na Vareche začínala a chcela som pridať recept, tak som dala najprv do vyhľadávača názov receptu. Keď bolo takých receptov viac, vedela som, že Varacháči taký, alebo podobný recept už poznajú, ... každý z nás začínal, tak chcem len poradiť :-))
1x kuko95
kucharka
@helena10 (6.8.2021 16:45)
Kľudne pridávaj, čo uznáš za vhodné. To je privilégium varecháčov, čo pridávajú recepty :-))
Zmestí sa tu toho kopec, vyhľadávač aj tak akosi dobre nefunguje ... a niekedy je dobré aj si recepty trochu pripomenúť. Sú tu varecháči skúsení ale aj tí, čo začínajú. Každý si vyberie to svoje.
Jediné čo je tu niekedy naviac sú niektoré komentáre :-))
Peký deň a nech sa ti to varí!

helena10
@kucharka (6.8.2021 17:48) Ďakujem za podporu a pozitívnu energiu. Stránka varechy je podľa mňa pre všetkých. Neuberám nikomu z priestoru prezentovať sa. Zverejňovanie fotiek, receptov a postupov je výhradne právom redakcie a pracovníkov varechy. Ak by našli problém, určite recept neuverejnia a sme si toho všetci vedomí. Aj neodborníci (ako ja veľa varecháčov), aj profesionální kuchári a cukrári. Plne s tým súhlasím. A nemienim prehľadávať , čítať a porovnávať všetky recepty na stránke, pretože sú ich tu tisíce. Kto nechce moje recepty čítať a skúšať, lebo si myslí, že ich dokonale pozná, sú mu notoricky známe,nemusí. Všetci to robíme dobrovoľne.
Srdečne pozdravujem a želám príjemný víkend.

mariamka
každý nový recept je vítaný, ale keď už je tu niečo podobné xx-krát, je vhodné to pridať k už uverejnenému receptu, - toto sa mi páči, robím to tak a tak, podľa vás resp. podobne, pridať fotku, každého autora to poteší , nič v zlom, a je tu ešte diskusia "CO DNES VARITE" :)
haji
@kucharka (6.8.2021 17:48)
Pěkný koment. Také jsem vložila pár receptů, které už tu byly - podobné, stejné. Hlavně proto, že jsem je vložila pro sebe do Mojích receptov. Abych nemusela kufrovat skrze vyhledávač či hrabat se v Mojej KK - uložených receptoch, bo v nich se spešl špatně hledá. Není to nic proti pravidlům. Recepty na Vareche opakujú aj profi Mistři. @helena10 v pohodě vkládej recepty tak jak to cítíš, kdo chce nahlédne, kdo nechce, jde o recept dál. Ať se ti daří!
helena10
@haji (6.8.2021 19:19) Ďakujem za povzbudzujúci komentár a za to, že ste sa podelili s Vašimi reálnymi skúsenosťami zo stránky. Všetko dobré a pekný víkend.





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia