Občas som robila aj ja bryndzovú nátierku, ale dávam len maslo, úplne stačí, ten tuk by mi už možno vadil. Dávno som už nezarábala, je na čase, kým je dobrá bryndza.
@evanaaa (12.7.2021 20:54)
Je to rastlinné maslo, redakcia zmenila pri úprave. A na štvrťkila bryndze je treba viac. Záleží aj od bryndze. Kto potrebuje, masla uberie. Pekný deň želám.
Bryndza je dosť mastná, je zbytočné do nej pridávať ďalší tuk. A je úplne jedno, či rastlinný, alebo maslo. Ale ak si nemusíš strážiť cholesterol a potrebuješ výdatnejšiu stravu, prečo nie :-)
Je to rastlinné maslo, redakcia zmenila pri úprave. A na štvrťkila bryndze je treba viac. Záleží aj od bryndze. Kto potrebuje, masla uberie. Pekný deň želám.
A hlavné je, že nám doma všetkým takáto nátierka chutí. Robíme ju dlho.