Foto: lucka555
S Breakfast burritos som sa prvýkrát stretla v jednej reštaurácii v zahraničí.. Recept som si dotvorila podľa seba a keďže nie som znalec mexickej Zobraziť celý popisS Breakfast burritos som sa prvýkrát stretla v jednej reštaurácii v zahraničí.. Recept som si dotvorila podľa seba a keďže nie som znalec mexickej kuchyne tak sa nájde určite niečo by Mexičania urobili ináč.. ;)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najskôr som si opiekla slaninku. Môžete ju nakrájať na plátky resp. ju kúpiť už nakrájanú alebo ako ja nakrájať na kocečky. Opečenú slaninku si dáme mimo pánvice a do tohto výpeku pridám zmes, ktorú som si vytvorila z 2 vajíčok a nastruhaného syra. Syr môžete zvoliť podľa seba, napr. eidam, cheddar, parmezán,.. Vajíčka so syrom pekne premiešam a vlejem do panvice. Vznikne mi praženica do ktorej pridám fazulky v paradajkovej šťave a kukuricu. Povaríme to tak 2 minútky. Mierne osolím, okorením, pridám štipku chilli.
- 2
Na suchej pánvici si zohrejeme tortillu z oboch strán. Presunieme ju na tanier, do strednej časti dáme zmes, ktorú sme si uvarili a na vrch pridáme opečenú slaninku. Môžete pridať plátky avokáda, ja som žiadne doma nemala. A zabalíte, na internete je plno návodov, ktoré sa ťažšie slovne popisujú ;)
- 2
Diskusia k receptu