Bravčové soté s lečom a zemiakovou plackou fotorecept
Foto: sneica
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na rezance nakrájame 300 g bravčoveho mäsa. Na oleji orestujeme 1 nadrobno nakrájanú cibuľu a 2 prelisované strúčiky cesnaku, pridáme mäso, zalejeme troškou vody a podusíme.
-
2
Keď mäsko zmäkne, pridáme 1 malý zaváraninový pohár leča...
-
3
Ochutíme troškou kečupu, korením čili, 1 PL smotany na varenie a vegetou.
-
4
Podávame s pečenou zemiakovou plackou...
-
5
kto ma rad može si pridať k mäsu dusiť nakrájanú kapiu alebo konzervovanú kukuricu.ja som nedavala nič lebo mi to takto velmi chutilo...na vrch možte nastrúhať syr...Prajem dobrú chuť...:)
Diskusia k receptu