Neviem presne odkiaľ mám tento recept, ale je to výborné. Zvyknem toto pripravovať ako nedeľný obed.
5_6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bravčové mäso nakrájame na pásiky a cibuľu na drobno. Šťavu z ananásu zlejeme do misky, pridáme do nej cibuľu, sójovú omáčku. Do marinády dáme mäso a necháme stáť 20 minút.
- 2
Potom mäso vyberieme, necháme odkvapkať a opražíme na oleji. Mäso vyberieme na tanier, do výpeku pridáme na pásiky pokrájanú všetku papriku, chilly, podlejeme marinádou a dusíme 5 minút. Ochutíme octom a medom.
- 3
Pridáme mäso, pokrájaný ananás opražené oriešky, všetko spolu prehrejeme. Pikantnú zmes osolíme, okoreníme. Podávame s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu