Bravčové s ananásom na panvici

Autor receptu: gitulka

Neviem presne odkiaľ mám tento recept, ale je to výborné. Zvyknem toto pripravovať ako nedeľný obed.

5_6
porcií
30 minút
príprava

Postup

  1. Bravčové mäso nakrájame na pásiky a cibuľu na drobno. Šťavu z ananásu zlejeme do misky, pridáme do nej cibuľu, sójovú omáčku. Do marinády dáme mäso a necháme stáť 20 minút.
  2. Potom mäso vyberieme, necháme odkvapkať a opražíme na oleji. Mäso vyberieme na tanier, do výpeku pridáme na pásiky pokrájanú všetku papriku, chilly, podlejeme marinádou a dusíme 5 minút. Ochutíme octom a medom.
  3. Pridáme mäso, pokrájaný ananás opražené oriešky, všetko spolu prehrejeme. Pikantnú zmes osolíme, okoreníme. Podávame s ryžou.