Bravčové plnené roládky v parnom hrnci fotorecept

bibia1 - fotkabibia1, 26. septembra 2011 13:35
Ďalšie recepty »
Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept)Foto: bibia1
12
porcií
25 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové plátky dobre naklepeme, osolíme, okoreníme bazalkou, korením gyros, rozmarínom z oboch strán

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Jednu stranu, vnútornú natrieme ešte francúzskou horčicou.

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pripravíme si plnku z prísad: Všetky suroviny nakrájame nadrobno a zmiešame s horčicou.

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na horčicové plátky poukladáme slaninku a navrstvíme plnku,

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    stočíme do rolád,

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    zavinieme do potravinárskej fólie a uložíme na dosku varného hrnca.

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Parný hrniec pripravíme na varenie, nastavíme 60 min. na časovači a dáme "pariť".

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    30 min. pred dokončením pridáme zemiaky nakrájané na štvrťky, osolené a posypané korením na grilovanú zeleninu. Zaznie gong a môžeme podávať, dobrú chuť.

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 8
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist