Bravčové plnené roládky v parnom hrnci fotorecept

bibia1 - fotkabibia1, 26. septembra 2011
Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept)
Foto: bibia1
12
porcií
25 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

12 ks
12 ks
Plnka:
3 ružičky
2 ks na tvrdo
2 PL
1 PL
:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové plátky dobre naklepeme, osolíme, okoreníme bazalkou, korením gyros, rozmarínom z oboch strán

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Jednu stranu, vnútornú natrieme ešte francúzskou horčicou.

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pripravíme si plnku z prísad: Všetky suroviny nakrájame nadrobno a zmiešame s horčicou.

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na horčicové plátky poukladáme slaninku a navrstvíme plnku,

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    stočíme do rolád,

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    zavinieme do potravinárskej fólie a uložíme na dosku varného hrnca.

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Parný hrniec pripravíme na varenie, nastavíme 60 min. na časovači a dáme "pariť".

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    30 min. pred dokončením pridáme zemiaky nakrájané na štvrťky, osolené a posypané korením na grilovanú zeleninu. Zaznie gong a môžeme podávať, dobrú chuť.

    Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept) - obrázok 8

Diskusia k receptu

19 komentárov k receptu
Ešte som zabudla na to najdôležitejšie. Keď budete servírovať roládky, tak vo fólii sa nahromadila všetka šťava z mäska, je jej dosť veľké množstvo, buďmôžete servírovať rovno na tanier so šťavou, alebo zhromaždiť šťavu zvlášť do misky a používať na omáčku alebo len tak na polievanie mäska, tak až teraz Dobrú chuť :)
@Bibia1 , ked som pozrela na nazov receptu, hned som vedela, ze je od teba a bude to opat dobrota, ja takto robievam kuracie roladky, bravcove som este nerobila, ale ked to mas odskusane, spravim aj ja, zmena je vzdy vitana, recept mas pekne spracovany, ukladam si do kk, dakujem, zelam ti pekny den:-)
ďakujem dievčatá
normálne ma teší, že už podľa názvu viete, že je recept odo mňa :)
paráčik u nás frčí na 100 % :)
krásne, aj porciu si urobila riadnu:)), pre chlapa.....
tej slaniny tam je tiež akurát, keďže stehno je dosť suché a iná masť tam nejde. veru, páči sa mi tvoj receptík!
nádherne spracovaný recept, mám ďalší do zbierky. Už sa fakt neviem dočkať, toho parného hrnca, už aby boli vianoce:D
Ahoj,Tvoj receptík ma veľmi potešil. Dostala som krásny parný hrniec a nevedela som čo s ním. Už viem. Ďakujem
Dobry den, mate super receptiky parny hrniec mame kratko a preto kazda inspiracia pride vhod :) chcem sa opytat ta potravinarska folia nieje skodliva pri takej teplote?

Pridaj komentár k receptu: