Foto: olinecka
Takýto obed bol dnes rýchly a výborny.
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
|
|
1 ks väčšia |
|
|
|
|
|
na chuť (alebo zeleninový bujón) |
|
|
|
|
|
na zahustenie |
|
miešaná |
|
na dochutenie |
|
na dochutenie |
|
|
Postup
-
1
Mäso umyjeme pod tečucou vodou nakrajáme na kocky.Cibuľu pokrájame a orestujeme do sklovita.Pridáme mäso, soľ ,korenie,červenu mletu papriku.Dusime a zároveň podlievame zeleninovym vývarom z bujónu,asi 45-50 minút do mäkka.
- 2
Keď je už mäso pomaly udusené pridáme zeleninu,podusime 10 minút.
- 3
V smotane rozhabarkujeme hladku múku a vlejeme k mäsu necháme prejsť varom dochutime octom,cukrom, odstavime.Podávame s knedľou alebo cestovinou.Dobrú chuť!!!!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pekné úvodné foto.
Ja by som tu muku nedavala, od nej sa priberá. :-)