Bravčové na smotane so zeleninou

mmiro - fotkammiro, 7. októbra 2012
Bravčové na smotane so zeleninou
Foto: mmiro

Trochu podobné sviečkovej, ale pritom úplne niečo iné. Má silnejšiu zeleninovú chuť.

6
porcií
30 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
4-5 ks
1 ks
1 ks menšia
600 ml
500 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájať na tenšie plátky, posoliť, pokoreniť a obaliť v múke. Prudko osmahnúť na oleji aby sa zatiahlo.

    Bravčové na smotane so zeleninou - obrázok 1
  2. 2

    Zeleninu nakrájať a osmažiť na oleji. Potom pridať najemno nakrájanú petržlenovú vňať.

    Bravčové na smotane so zeleninou - obrázok 2
  3. 3

    Uložiť na zeleninu plátky mäsa, zaliať smotanou a variť cca 40-50 min.

    Bravčové na smotane so zeleninou - obrázok 3
  4. 4

    Vybrať mäso a do omáčky pridať 0,5L mlieka a dobre všetko rozmixovať.

    Bravčové na smotane so zeleninou - obrázok 4
  5. 5

    Vložiť mäso do omáčky a nechať preisť na pár minút varom. Podávať s knedlou. (recept tu)

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
skvelé,ešte som nedávala redkovku,ale musí urobiť príjemnú chuť
zaujímavé....musím niekedy skúsiť s touto netradičnou zeleninkou :-)