Bravčové na smotane so zeleninou

mmiro - fotkammiro, 7. októbra 2012 18:23
Ďalšie recepty »
Bravčové na smotane so zeleninouFoto: mmiro

Trochu podobné sviečkovej, ale pritom úplne niečo iné. Má silnejšiu zeleninovú chuť.

6
porcií
30 min
príprava
40 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso nakrájať na tenšie plátky, posoliť, pokoreniť a obaliť v múke. Prudko osmahnúť na oleji aby sa zatiahlo.

    Bravčové na smotane so zeleninou - obrázok 1
  2. 2

    Zeleninu nakrájať a osmažiť na oleji. Potom pridať najemno nakrájanú petržlenovú vňať.

    Bravčové na smotane so zeleninou - obrázok 2
  3. 3

    Uložiť na zeleninu plátky mäsa, zaliať smotanou a variť cca 40-50 min.

    Bravčové na smotane so zeleninou - obrázok 3
  4. 4

    Vybrať mäso a do omáčky pridať 0,5L mlieka a dobre všetko rozmixovať.

    Bravčové na smotane so zeleninou - obrázok 4
  5. 5

    Vložiť mäso do omáčky a nechať preisť na pár minút varom. Podávať s knedlou. (recept tu)

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist