Bravčové mäso na kyslých uhorkách

podajmicesto - bez fotkypodajmicesto, 22. júna 2019 8:39
Ďalšie recepty »

Mám rád kyslé uhorky a tak vznikol tento recept.

2
porcie
10 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky, cibuľu na jemno.

  2. 2

    Na oleji si cibuľku orestujeme dohneda. Pridáme mäso, trochu opečieme. Pridáme vegetu (namiesto soli), drvenú rascu, mleté čierne korenie, premiešame. Podlejeme trochou vody.

  3. 3

    Po asi 5 minútach pridáme kocku bujónu, necháme rozpustiť. Pridáme lyžičku grilovacieho korenia, sójovej omáčky, dve lyžičky chrenu. Dusíme 35 minút, podľa potreby podlievame vodou.

  4. 4

    Kyslé uhorky nakrájame na jemné kocky, pridáme k mäsu a vznikajúcej omáčke. Varíme ešte 15 minút, odstavíme, podávame (kto chce, zahustí zápražkou). Podávame s chlebom alebo ryžou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist