Bravčové mäsko s klobásou

kukamcovaritidem - bez fotkykukamcovaritidem, 22. augusta 2010

Toto sme obedovali v nedeľu 22.8.2010...:)

Suroviny

8  rezňov
10 koliesok
kúsok




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme cibuľu, pridáme kolieska klobásy a slaninu a chviľu opekáme. Bravčové rezne naklepeme, posolíme a posypeme mletou rascou. Položíme na opečenú klobásu a slaninu a z oboch strán osmažíme. Pridáme mletú papriku, trošku majoránky, worčestrovú omáčku a feferón. Nepodlievame, necháme nech sa mäsko dusí pod porievkou vo vlastne j šťave. Podlejeme iba keby bola situácia vážna a hrozil požiar ( žartovala som). Podlejeme iba na záver, aby sme mali dosť omáčky. Omáčku klasicky zahustíme.

  2. 2

    Ako prílohu som urobila tarhoňu alebo varené zemiaky, každému čo má rad. A samozrejme uhorkový šalát s paradajkami a červenou cibuľkou.

  3. 3

    Dobrú chuť..:)

Diskusia k receptu

mamina2
tak toto musi byt vyborne a my to budeme mat na obed 30.8. 2010 :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia