Bravčové mäsko s klobásou

Autor receptu: kukamcovaritidem

Toto sme obedovali v nedeľu 22.8.2010...:)

Postup

  1. Na oleji speníme cibuľu, pridáme kolieska klobásy a slaninu a chviľu opekáme. Bravčové rezne naklepeme, posolíme a posypeme mletou rascou. Položíme na opečenú klobásu a slaninu a z oboch strán osmažíme. Pridáme mletú papriku, trošku majoránky, worčestrovú omáčku a feferón. Nepodlievame, necháme nech sa mäsko dusí pod porievkou vo vlastne j šťave. Podlejeme iba keby bola situácia vážna a hrozil požiar ( žartovala som). Podlejeme iba na záver, aby sme mali dosť omáčky. Omáčku klasicky zahustíme.
  2. Ako prílohu som urobila tarhoňu alebo varené zemiaky, každému čo má rad. A samozrejme uhorkový šalát s paradajkami a červenou cibuľkou.
  3. Dobrú chuť..:)